Плик Challenge Биндер A7 Macaron Цвят Бюджетен Биндер С Парични Конвертами С Отрывными Листа Преносим Икономичен Биндер Бюджетен Биндер

19.37лв. 38.74лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Номер на модела - Органайзер за пари, за пари
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Подходящ по размер, за да се побере в чантата или джоба, той няма да се страхува от пръски вода или на петна.Нашият scheduler позволява ви да регулирате нейната дебелина и съдържание в зависимост от вашите нужди и дори може да съхранява вашата кредитна карта или членска карта.

Спецификация:

Име: Папка за пари в пликове

Материя: Висококачествена изкуствена кожа, която е боядисана, за вратовръзки.

Тегло: A7 | на Около 128 грама

Опаковъчен лист:

1 * Папка за пари в пликове

8 * чанта с цип

1 * стикер с буквата

12* Нискотарифна карта

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Модерен дизайн: Нашият органайзер за пари, за пари изпълнена в модерен дизайн цвят на тестени изделия със стилни и забавни модели, които задължително вскружат на главата.Този лек и практичен корици идеален за работа на открито и лесно да се побере във вашата чанта или раница, в съответствие с индивидуалните нужди на вашата организация.

2. Контролирайте бюджета си: Нашият органайзер за пари money биндер този размер, за да се побере във вашата чанта или джоб, ви позволява да следите приходите и разходите на открито.Удобно контролирайте финансите си и останете в крак с вашия бюджет и спестяванията си по всяко време и на всяко място.

3. Водоустойчив и практичен: Изработен от висококачествени водонепропускливи материали, този органайзер за пари не се страхува от пръски вода или на петна.Той също е устойчив на абразия и лесно за почистване, като осигурява продължителна употреба.

4. Индивидуална организация: Нашият органайзер за подвързване на пари е с дизайн с отрывными листа, който ви позволява да персонализирате по своему.Можете лесно да премахвате или добавяте страници в съответствие с вашите нужди в счетоводството, което ви дава възможност да запишете вашите организация на вашите собствени условия.

5. Наличието на слот за карти: Благодарение на вградения слоту за карти, нашият организатор money биндер " ви позволява лесно да управлявате вашите финанси.Лесно се съхранява банкови, кредитни и членски карти, за да получи достъп до тях по време на водене на счетоводството.Бъдете спокойни, знаейки, че вашите карти се съхраняват в един организиран място.

Всички мнения

Свързани продукти