Безжична Ръчна Прахосмукачка 120 W Безшумен 8500Pa 0.7 Л Филтър За Прах Мощни Изсмукване на Почистващи Устройства За хотела Ръчно Почистване

46.88лв. 93.77лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Оценете страхотна чистящую способността на нашия мощен безжичен прахосмукачка!Благодарение на мощност на засмукване до 8500Па и възможности за свободно превключване на тази прахосмукачка е идеален, за да направите живота си по-удобен.Ергономичен дизайн ви позволява лесно да го държите в ръцете си и да ги управлява, той е идеално ляга в ръката.Тази безжична прахосмукачка идеален за ползване у дома или в хотела и ще поддържа чистота и ред в дома закрито.

Спецификация:

Заглавие: Безжична прахосмукачка

Тегло: около 900 грама

Размер: (приблизително)105*24*8.8 см/41.34*9.45*3.46 инча

Материал: ABS

Опаковъчен лист:

Безжична прахосмукачка * 1

Съединителната тръба за четка за под * 2

Четка за под * 1

Четка * 1

плоски усвояването 2 в 1 * 1

Ръководство за експлоатация * 1

Сертификат за съответствие * 1

Прочетете повече за продукта

1. Ефективно почистване (8500Па): Подкрепете безупречна чистота в дома си с помощта на нашия безжична прахосмукачка.Мощен двигател с мощност от 120 Вата осигурява дълготрайна почистване, и специално разработени канали предпазват от прегряване.Видима филтър обем 0,7 литра позволява лесно и удобно мръсотията.

2. Просто смени: с помощта на безжична прахосмукачка лесно премахване на ръчен или преносим режим.Лека конструкция позволява лесно да го носите и свободно да се сменят, като ви спестява ценно време и енергия при постигане на изключителни резултати на почистване.

3. Подобри процесът на почистване: 3 накрайник-четка нашия безжична прахосмукачка позволяват с лекота да изпълнява точна почистване при изпълнение на сложни задачи домакинството.Широк покритие прави почистването по-удобно, обхващайки по-голяма площ за по-малко време.

4. Удобен за държане в ръка: с помощта ергономична триъгълна дръжка на нашия безжична прахосмукачка, за да могат да бъдат лесно почиствани и поддържани в къщата.Проектиран така, че да се подхожда идеално на ръката си, той дава възможност за лесно маневриране за повишаване на удобството на прибиране на реколтата.

5. Бесшумность: Тази безжична прахосмукачка е идеален за по-тихи помещения, като спалня и апартаменти.Неговата тиха дизайн гарантира, че ще можете да почистите, без да създават смущения на вашата работа или учене.

Всички мнения

Свързани продукти