Оборудване за производство на тофу, соя, соево мляко за домашна употреба, мелница

267.81лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Търговска марка - LIVEAO
  • Тегло на продукта - около 16 кг
  • Произход - Континентален Китай
  • Диаметър на колелото - 100 мм
  • Мощност (W) - 750 W
  • Размер на машината - 22 * 22 * 61 см
  • Честота на въртене на двигателя - 2800 об/мин
  • Напрежение (V) - 220 В
  • Материал - Неръждаема стомана
  • Номер на модела - Рафинер тип 100

Цвят: Изберете

Добави в желания

Параметър на продукта

Модел на продукта: Рафинер Type 100

Филтър: 100 окото

Тегло на продукта: около 16 кг

Материал: неръждаема стомана + полиране на алуминий

Мощност: 750 W

Диаметър на джанти: 100 мм

Честота на въртене на двигателя: 2800 об / мин

Размер на машината: 22 * 22 * 61 см

Определяне на продукта: соево мляко, тофу, боб с боклука и т.н.

Описание

Автоматично филтриране и отделяне шлаковой спиране на висококачествен двигател, висока скорост на въртене на изключителна изработка, амортизация фино смилане, мини, антистатични свойства

Инструкции за експлоатация:

1. Пропитывающие материали:

Премахване на желязо, пясък и други боклуци, с материал; накиснете материал в гореща вода, докато не изчезне твърда сърцевина. (Забележка: накисване на материала с вода с висока температура може да доведе до висок вискозитет и една лоша шлакообразованию).

2. Първи стъпки:

Разхлабете стопорную гайката и нагласете завъртане на ръкохватката в посока груба деформация, докато не изчезне заключване при леки щракнете върху рамката на филтъра, отворена дупка за шлака.Въртенето на гъвкаво и двигателят може да работи.

3. Настройте разликата.:

Леко завъртете копчето, докато не чуете лек масаж.Не твърде добре, твърде добре смляна кора на зърна, запушват отвора на филтъра, се появяват в шлаке целулоза и значително намаляване на ефективността на производството, увеличаване на потреблението на енергия.Ако разликата е твърде голяма, това количество шлака твърде голям, което също води до ниска производителност и отпадъци.За да е още повече да повиши степента на използване на отпадъци, изпражнения боб може да добавите в каша, чрез добавяне на вода в бункер, и лечението може да се повтори.

4. Почистване:

След приключване на работа филтър и отпадъци машини трябва да бъдат своевременно почистени, за да се гарантира добро отделяне на шлаката и спазването на хигиена.Методи, посочени по-долу:

1. Развийте крепежни винтове и спорта, махнете рамката на филтъра, преместете шлайфане кръг и т.н., и филтърът се почиства без препятствия.

2. Избършете вътрешната и външната част на машината с кърпа.Не мийте двигателя с вода, за да се предотврати попадането на вода в двигателя.

3. Консултирайте се с конструктивна схема, за да сложи в ред съответните подробности, като например рамката на филтъра, и да ги свържете стяжными болтове;

Информация за доставката

1. ако изберете "Начин на доставка на продавача", ние ще ви помогнем да организира изпращането на море и ще доставим в най-близкия до вас морско пристанище!- Ако CFR море, това означава, че след пристигането си на пристанище на местоназначение купувачът ще трябва да плащат пристанищни такси предназначение (като например такси за терминальную обработка, такси за документи, такси за съхранение, и т.н.), за данъците, за да митническо оформяне и вземете стока себе си.-Ако CFR море, той се нуждае от около 10 ~ 60 дни, за да пристигнат в различни страни с различни срокове на доставка.Ако искате да разберете точното време, моля, свържете се с нашите продавача.irislee - Ако сте избрали доставка на морския транспорт, но вашата страна е разположена във вътрешната част на страната си, трябва да мине по време на транспортиране, понякога се изисква митническо освобождаване на морското пристанище разглеждани

Тагове: устройство за приготвянето на соево мляко от соя

Всички мнения

Свързани продукти