Наклонена Дъска За Стрии на Телета с 5 Нива на Гъвкави Триъгълна Структура Дъска За Стрии Телета След Тренировка за Краката, За Обучители

30.68лв. 43.82лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Тренировъчно - Крака
  • Спорт - Силови тренировки
  • Произход - Континентален Китай
  • Функция - Крака
  • Номер на модела - Дъска за стрии телета

Цвят: Изберете

Добави в желания

Запознайте се с клиновидна дъска за стрии телета!Изработени с твърда триъгълна конструкция, тази дъска е лесен за монтаж и е регулируем ъгъл на наклона 20°, 30°, 35°, 40°, и на 45 ° в съответствие с вашите нужди растяжке.Идеален за разтягане преди и след тренировка, в уюта на собствения си дом.

Технически характеристики:

Заглавие: съвет за стрии телета

Материал: ABS

Размер: около 32*27.5*21.5 см/12.6*10.83*8.46 инча

Опаковъчен лист:

1 бр * Дъска за стрии телета

Повече за продукта

1. Лесна инсталация: Максимално разширете упражнения за разтягане, благодарение на лесен за сглобяване конструкция на дъската, за стрии телета, подходяща за всяка възраст и ниво на физическа подготовка.Неравномерното текстурата на борда не позволява подхлъзване и дава възможност да издържа на натоварване до 150 кг.,

2. Повишена производителност: постигане на техните фитнес цели с по-малък риск от нараняване, като използвате нашата дъска за стрии прасците.Регулируема наклонена дъска осигурява ъгли на наклон 20, 30, 35, 40 и 45 за ефективно разтягане на мускулите по време на тренировка.

3. Разтягане на мускулите: Стречинг се извършва след тренировка, а нашата дъска за стрии телета подобрява състоянието на ахиллова сухожилията и подтянутости телета, едновременно восстанавливая сила и привеждане в съответствие на краката.Тази регулируема наклонена дъска може да бъде адаптирана към вашите специфични нужди, което ще ви помогне да се възстанови по-бързо и за предотвратяване на наранявания и в бъдеще.

4. Стабилно и сигурно: Нашата дъска за стрии крака, изработени в траен триъгълна форма, осигурява надеждна и стабилна повърхност, за стрии крака.Надежден материал ABS лесен за почистване и не се деформират.

5. Поддръжка на телета: Тази дъска за стрии прасците може да се използва на различни места, като например парк, фитнес зала, хотели или за дома.Тя е идеално подходяща за разтягане на телета, подколенных сухожилията и стоп.Независимо от това, дали сте фен на фитнеса, спортист или начинаещ, можете да се възползвате от тази клиновидна дъска.

Всички мнения

Свързани продукти