JFBL Hot 48шт 4-Инчов Бормашина С мощност Четка, Скрубер За Плочки, Почистване Мат Комплект За Почистване С 4-Инчов Притежател на Диска Площадки, 3 Различни Жесткостями

40.06лв. 49.46лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Ски влековете подложки приключваме със слой от руното тъкан под формата на примка, която може надеждно осигурени на куката по време на употреба, като в същото време им е много лесно да се почистват и да се съхранява, можете да намажете ски влековете уплътнения, първо изплакване след употреба, и ги съхранявайте на чисто и сухо място за повторна употреба.

Можете просто да прикачите почистващи тампони и подпорку към вашата бормашини, това ще осигури фантастични резултати на почистване.Комплектът включва: метална пръчка с диаметър 1/4 инча, подходящ за всякакви видове дрелей.

Използвайте подплата с катарама за бързо и лесно отстраняване на сапунена пяна, петна от твърда вода, минерални натрупвания и друга мръсотия, бързо и ефективно почистване на кухни и бани, облекчаване на себе си от извършване на цялата мръсна работа.

Червени възглавнички достатъчно абразивны да е много ефективно почистване на пода в банята или кухнята; кафяви възглавничките на средна твърдост; Ако имате нужда от по-силна чистене, опитайте зелени.Всички ски влековете надеждни съвети за почистване на всякакви повърхности, вътре и извън помещенията, като плочки, вани, стъкло, камък, порцелан, душ-кабини, вани и мивки.

цвят: червен, зелен и сив

материал: Скребковая наставка

размер: приблизително 100 мм в диаметър

Съдържание на опаковката:

15 x червена матова възглавница

15 x зелената възглавница за глазура

15 x сива матова възглавница

търтей 3 x 4 инча (с удлинителем 1/4 инча)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Всички мнения

Свързани продукти