Эспандер С Каишка На Щиколотке За Тренировка На Бедрата Эспандер За Тренировка На Краката Симулатори За Утяжеления Глезените Резистивен Бандаж За Домашно Училище

7.17лв. 10.24лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Прилагане - Тяговый въжето
  • Номер на модела - Эспандеры глезените с белезници
  • Произход - Континентален Китай
  • Функция - Крака
  • Отдел име - Мъже
  • Тренировъчно - Ядрото
  • Спорт - Силови тренировки

Цвят: Изберете

Добави в желания

Укрепи краката и доведете здраве и красота в своите тренировки с помощта на нашия набор эспандеров и ремъците на щиколотке.Изберете едно от нивата на съпротива 20/30/40/50 паунда, за да конфигурирате тренировка под себе си.Устойчива на плъзгане дизайн осигурява безопасност по време на употреба.

Технически характеристики:

Име: Дъвка за защита на глезените

Тегло: жълто: около 20 кг, червено: около 30 паунда, зелен: около 40 килограма черен: около 50 килограма

Материал: естествен каучук

Размер: както е показано на фигура

Опаковъчен лист:

1 бр. * Ластични въжета за глезените

Прочетете повече за продукта

1. Укрепване на коремните мускули: Преображайте съобщение само за 15 минути на ден, с помощта на эспандеров и белезници за глезените, които предлагат допълнителни нива на съпротива 20/30/40/50 паунда за различните потребители.

2. Многофункционален эспандер за глезена: Многофункционална эспандеры за тренировка глезена, подскача и скоростни тренировки, оборудвани с белезници за надеждна поддръжка, подобряват силата на долната част на тялото и подобряват стабилността на бедрата, за подобряване на спортните резултати, които ще ви донесе здраве и красота.

3. Двойна D-пръстени: Нашите эспандеры за глезените с белезници на максимално разширяване на възможностите за тренировка благодарение на противоскользящим двойна D-образно пръстените, неопреновому материал за комфорт и плътен надеждна засаждане.Уверени покоряването на нови висоти.

4. Подобри силата на краката: надстройка на своите тренировки и придайте форма на тялото си с помощта на нашите эспандеров за глезените с белезници!Тези секси эспандеры за задните части, предназначени за въздействие върху мускулите на краката и укрепване на мускулите, подходящи спортисти, занимаващи се с футбол, баскетбол или фехтованием.

5. Разнообразни варианти на употреба: Широко използвани в различни условия, като например фитнес зала, дом, училище, хотел и офиси, тези эспандеры за глезените с белезници са идеално средство за подобряване на силата и гъвкавостта на долната част на тялото.

Всички мнения

Свързани продукти