Чантата на китката, чанта-портфейл с цип, спортна чанта за съхранение на монети, ключове, спортна спортна превръзка на китката, на чанта с ципове, поддръжка на китката

2.70лв. 5.62лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Приложими хора - Възрастен
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Наручный Чантата си За Усвояване на Пот Многофункционален Удобен Противоскользящий Подобрен Комфорт За Съхранение на Износоустойчива Тренировъчен Портфейл с цип, Спортна Чанта за Спорт на открито

Описание:

Изработен от мек и качествен материал, наручный портфейл бързо поглъща вашата пот и суха, за да можете да се чувствате комфортно и да охлажда по време на тренировка.

Благодарение на цип-цип продукт удобен за съхранение на дреболии, ключове, годежни пръстени, кредитни карти, портмонета или пари в брой, както и може да се използва и като гривна, впитывающего пот.

То е изработено от полиестер.

Дължината на този на продукта е 11 см, а на ширина - 9,5 виж

Чанта за съхранение на китката удобен за джогинг, плуване, каране на ролкови кънки, тренировки, йога, разходки, ходене на кучета, градинарство или други спортове, така че няма нужда да нося нещо в джобовете си и можете да освободи ръката си.

Име на продукта: Чантата на китката

Материал: полиестер

Характеристики: Дизайн с цип, абсорбира потта, удобен

Размери повече:

ДхШ: 11 см х 9,5 см / 4,33 "x 3,74" (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пратката включва:

1 х портфейла на китката

Тагове: чанта-портфейл на китката с цип

Всички мнения

Свързани продукти