Наклонена Дъска, Поролоновая Наклонена Дъска, Носилки за опашка за Физиотерапевтического Оборудване Плантарна Фасциит, Пета, Разтягане на крака

31.15лв. 38.94лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Номер на модела - Наклонена дъска за прасец
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Особености: чисто нов и високо качество

ООТДТИ

Физиотерапия: Наклонена разтягане помага за възстановяване и профилактика на подошвенного фасцита, навяхвания пищяла и други травми на стъпалото и глезена и болка.Различни комбинации и възможности за приложения ви позволяват ефективно да се разтягат мускулите.

Използването на няколко сцени: Комбинирана склонни дъска за разтягане може да се използва у дома, в офиса, във фитнеса, при занимания с йога.Наклонена дъска, ще ви помогне да се засили хайвер и правилно разгибать им, като намалява вероятността от увреждане на краката и кръста.

Висококачествен материал: Носилка за пищяла са изработени от материал, защита на околната среда, който е водоустойчив, нетоксичен и без мирис; контактната повърхност с ходила е покрита с малки противоскользящими частици.

Отлични характеристики на носещата способност: Разполага с три комплекта наклонени плочи, както и характеристиките на носещата способност много добри.В сравнение с наклонени плочи, даден на пазара, той по-лесно, издръжливи в сравнение с и може да се използва многократно.

Многоугловая корекция: Нашата наклонена плоча за стрии има 4 регулируем ъгъл на наклона: 8.5°, 17°, 25.5°, 34°.Можете да регулирате различни ъгли, от прости до сложни, в зависимост от вашите нужди в упражнения, за да подобрите своя тренировъчен етап.

Спецификация: Материал: пластмаса Полипропилен

Цвят: Черен

Тегло на опаковката: около 700 г

Размер: approx.30.5x16.5x22cm /12.00x6.49x8.66in

Пакетът включва: 1бр x Наклонена дъска за теле

забележка: Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Всички мнения

Свързани продукти