Преносим прахосмукачка за кола с Мощност От 120 Вата, акумулаторен автомобилен прахосмукачка с дисплей мощност, висока мощност на засмукване, авто прахосмукачка за автомобил на жилище

15.56лв. 31.13лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Височина на продукта - 0.00inch
  • Широчина на продукта - 0.00inch
  • Тип изделия - Прахосмукачка
  • Търговска марка - АВТОМОБИЛНА ЗАБАВНО С изкуствен интелект
  • Произход - Континентален Китай
  • Сертифициране на входящи тестове - ce
  • Тегло на продукта - 1.00kg
  • Дължина на продукта - 0.00inch

Цвят: Изберете

Добави в желания

Лесно можете да поддържате автомобила си в чиста!Нашият преносим авто прахосмукачка лесно се справя с всички видове замърсявания, благодарение на мощната си на мощността на всмукване.Благодарение на разнообразния аксесоар не се страхувайте внезапни спирания на тока.Той е лек и лесен за използване, което го прави задължителен за всеки от собствениците на коли.

Цвят на продукта

син / черен

Мощност изделия

120 W

Достъпен гама

Голям брой пропуски в колите, рафтовете на книжарниците, дивани и килими и т.н.

Списък:

1 * преносим авто прахосмукачка

Прочетете повече за продукта

1. Подобрена моющая способност: Без проблеми почистете вътрешната и външна част на автомобила с помощта на този преносим прахосмукачка с двойно предназначение.Той успява да се справи с всичко - от прах и трохи до кал и сняг.

2. С дюза: Благодарение на различни аксесоари и насадке 4 в 1 на нашия преносим авто прахосмукачка се адаптира към всякакви нужди в почистването.С лекота почиствайте салони на автомобили, тапицерия на мебели, килими и домашни любимци.

3. Ефективно почистване: Благодарение на двухмощному моторному докарване този портативен пречиствател за кола осигурява по-голяма мощност на засмукване за отстраняване на прах, мръсотия и отломки от автомобила си.Независимо от това, дали ще ви почистват седалките, пода или на багажни рафтове, тази прахосмукачка с лекота да се справи с това.

4. Иновативна технология Smart Display: Мощен преносим авто прахосмукачка е оборудван с интелигентен дигитален дисплей, позволяващ проследяване на живота на батерията и състоянието.

5. Свободата на безжичната връзка: С помощта на нашия преносим автомобилния прахосмукачка, за да можете да се насладите на по-дълбоко почистване, благодарение на мощния всасыванию и универсален аксесоар.Това е безжична и компактно устройство лесно за използване и ви позволява без усилие да изчистите всеки кът на вашия автомобил, като го остави безупречно чисти и гигиеничным.

Всички мнения

Свързани продукти