Четка за почистване на клавиатура, 5-В-1, четка за почистване решетъчни прозорци, четка за почистване на екрана на телефона, четка за почистване на фуги с гъвкава глава

4.16лв. 8.32лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Характеристики:

Представяме на универсална компютърна четка!Благодарение на дизайна на косъм с няколко глави и умерена твърдост можете лесно да почистите всяка повърхност.Няма проблеми с тесни зазорами благодарение на дизайна с открити дупки, която ви позволява лесно назначени и да го съхранява, без да губи.Идеален за почистване на клавиатури, капачки за чаши за вода, бутилки-пустышек и много други!

Технически характеристики:

Име: Четка за клавиатура

Материал: полипропилен

Цвят: оранжев / бял

Тегло: около 15 g

Характеристики на продукта: мека Гъвкава четка за почистване

Списък на продуктите:

1 * Четка за клавиатура

Бележки:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради разлика в ръчен измерения, моля да се допуска разлика в размера на 1-3 виж

Повече за продукта

1. Функция четината с няколко глави: Благодарение на конструкцията от четината с няколко глави и тънка и твърда четка нашата четка за клавиатура ви позволява с лекота да се пречистят дори най-тесни цепнатини.Кажете сбогом на прах и боклуци в клавиатурата и електронни устройства!

2. Лесна за почистване на упорити петна: Нашата четка за почистване на клавиатура, оборудвана с гъвкава четка със средна твърдост, ефективно премахва упорити петна, осигуряващи безупречна чистота на клавиатурата.

3. Гъвкава глава на четка: Нашето гъвкаво средство за почистване на четки за клавиатура запазва клавиатурата, безупречно чиста.Неговата гъвкава конструкция позволява без проблем почистване на тесни интервали и осигурява многократно използване без деформация.Мека четина няма драскотина на повърхността на клавиатурата, което улеснява почистването.

4. Лесен за съхранение Благодарение на дизайн с изпъкнали отвори тази компютърна четка лесно да се мотае и да се съхранява, лесно я губят.Това може да ви помогне да постигнете вълни чиста клавиатура с минимални усилия.

5. Универсална почистване: Без много усилия изчисти всички видове пропуски с помощта на нашата четки за почистване на клавиатурата!От врати, прозорци и клавиатури до капачки за чаши с вода, бутилки-пустышек и много други - всичко това е идеален за широк спектър на употреба.Освен това, с него може да се избърсва праха от рафтовете, дуршлагов, фрези, гребени, което го прави незаменим инструмент за всеки дом.

Всички мнения

Свързани продукти