Подложка за фитнес за начинаещи: идеален противоскользящий килимче за йога във вашия дом

104.12лв. 231.39лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Естествен каучук
  • Търговска марка - NoEnName_Null

Цвят: Изберете

Добави в желания

Представяме нашето най-новото допълнение към колекцията оборудване за фитнес - подложка за начинаещи размер на 183 х 60 виж Този противоскользящий подложка, предназначен както за мъже, така и за жени, и е идеален за всякакви вашите тренировки.Този предмет от бита, изработени от висококачествени материали, има удебеляване за допълнителен комфорт и подкрепа по време на практикуване на йога или упражнения.Допълнителна дебелина осигурява подплънки за вашите стави, да осигурява комфорт по време на тренировка.

Имат противоплъзгаща функция на тази подложка осигурява стабилност и да предотвратява всяко случайно подхлъзване или падане, което ви позволява да се концентрирате върху целите на фитнес, не се засягат нито какво.Независимо от това, дали сте начинаещ или опитен любител на фитнеса, тази подложка е подходяща за хора от всички нива на обучение.

Размери 183 х 60 см осигуряват достатъчно място за различни упражнения, като ви предоставя достатъчно място за стрии, извършване на пози от йога или други физически натоварвания.Гъвкавост го прави незаменим в дома си фитнес зала или фитнес-студиото.

Благодарение на елегантния дизайн и здрава конструкция килимче за йога Hdw1604 не само функционална, но и эстетичен.Лесно моющаяся повърхност осигурява безпроблемно грижа, като позволява съхранява в девственото състояние дълги години.

Поръчайте подложка за фитнес за начинаещи размер на 183 х 60 виж Оценете комфорт, стабилност и издръжливост, които той предлага, и изведете вашата тренировка на ново ниво.Поръчайте си днес и започнете стилно постигнат техните фитнес цели.

Всички мнения

Свързани продукти