3D Крачкомер за пеша, точно тракер стъпки с клипс и каишка, Преносим Брояч на стъпки, Голям LCD екран за мъже и жени

21.84лв. 54.59лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Тренировъчно - Крака
  • Спорт - Cadio Training
  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - ШЕГОВИТ СТИЛ
  • Тип - Однофункциональный крачкомер

Цвят: Изберете

Добави в желания

3D Крачкомер За Разходка Точен Крачкомер със Скоба и Каишка за Преносим Брояч на Стъпки LCD Дисплей по-Голям Екран 7 Дни с Памет за Мъже Жени

Характеристики:

1. Сбрасываемый брояч на стъпки: Лесно освобождаване на данните шагомера 3D-пеша, като натиснете и задържите бутона "RESET" бутона в горния ляв ъгъл на LCD дисплея в продължение на 2-3 секунди.Тази функция ви позволява да започнете да следите вашите стъпки и без усилие да се поставят нови цели.

2. Удобен и преносим, благодарение на универсално дизайн можете да носите нашия точен крачкомер навсякъде, където искате, без никакви ограничения.Дръж го на врата му, закрепете към колана или просто сложете в джоба или в чантата си.Идеален за възрастни, възрастни хора и малки деца, ви позволява да следите своите ежедневни действия и да останат активни в пътя.

3. Цялостно проследяване на активността: на Нашия преносим брояч на стъпки не само измерва стъпките си, но и записва изгорени калории, изминато разстояние и време на работа.Съхранявайте мотивация, проследяване на вашия прогрес и ефективно постигане на техните фитнес цели.

4. Икономичен режим за пестене на батерията: Брояч на калории е в режим на хибернация, който автоматично изключване на LCD дисплея, след 1 минута бездействие.Този интелигентен дизайн пести заряд на батерията, като осигурява точен за броене на стъпки.Насладете се на продължителна употреба, без да се притеснявате за честа смяна на батерията.

Функция памет с 5,7 на деня: лесен достъп до историята на вашите действия в борбата стъпки при ходене с помощта на бутона за паметта MEM" отстрани на екрана.Извадете данни за последните седем дни и анализ на напредъка си с течение на времето.Бъдете информирани и мотивирани, чрез анализиране на техните ежедневни дейности.

Спецификация:

Произход: Китай Размер: 53.00x50.00x50.00 мм / 2.09x1.97x1.97 инча

Сценарий упражнения: Аеробна тренировка

Зона тренировка: крака

Източник на захранване: CR-20321

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1x 3D крачкомер

1x Маточната каишка

1x задна обтегач

Всички мнения

Свързани продукти