10 бр./компл. CD74HC4067 Високоскоростен Аналогов Мултиплексор CMOS Многофункционален 16-Канален Аналогов Мултиплексор

14.10лв. 18.80лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Удобства за самостоятелно приготвяне - ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

10 бр./компл. Високоскоростен аналогов мултиплексор CMOS CD74HC4067 Многофункционален 16-канален аналогов мултиплексор Това е много удобна 16-канален разпределителните такса за аналогова/цифрова мултиплексиране/демультиплексирования CD74HC4067.Този чип работи завъртане на ключа - той свързва общото заключение (Com на схемата, Sig на платка) До един от 16 контакти канал (Chanxx).

Той може да се справи с цифрови и аналогови сигнали (напрежение не може да бъде по-висока VCC) и може да бъде включен в някоя посока.За да го управляват, включете 4 цифрови изхода за контакти за избор на адреси чип (S0-S3), и подайте му двоичен адреса на желания канал (виж Таблицата данни).Това ви позволява да свържете до 16 сензори на вашата система с помощта на 5 игли!

Тъй като обединяващ / демультиплексирование да се справят с цифрови сигнали, можете да го използвате за прехвърляне на последователни данни на ниво Ttl на няколко устройства.Например, можете да го използвате за свързване на контакти Tx 16 уреди към един контакт Rx микроконтролера.След това можете да изберете всяко от 16 устройства за слушане.

Ако се нуждаете от двупосочна връзка, можете да добавите втора такса За свързване на линията за предаване на данни на микроконтролера към линия за предаване на данни 16 устройства.С помощта на няколко платки, можете да създадете подобни устройства за I2c, SPI и Т.н.

Вътрешен превключвател е двупосочно, поддържа напрежение между земята и Vcc, има ниско съпротивление "Вкл." и ниска изтичане на "ИЗКЛ.", а също така извършва и смяна на "Break Before Make" За предотвратяване на прослушване.Таксите също забранява изход "Enable" чип, който при високо натиснат напълно изключва общата продукция (всички ключове "Изкл.").

Описание:

1. Име на продукта: Високоскоростна аналогов мултиплексор CD74HC4067 CMOS, 16-канален аналогов мултиплексор

2. Функция: 16-канален превключвател на аналогов сигнал с помощта на Cd74hc4067

3. На входа на аналоговия сигнал: C0-C15, 16 канала

4. Аналогов изход: DIG

5. Управление на каналите: S0-S3

6. Материал: печатна платка

7. Размер: 4.2 x 2.1 см

8. Цвят: син

Съдържание на опаковката:

10-канален аналогов мултиплексор

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Всички мнения

Свързани продукти