Зимно покритие за лице, Утепленная зимна шапка с лицевым покритие, Вязаный Плюшено Топли шапки, Удобен Открит качулка за зимата

7.20лв. 14.40лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Вид на материала - ПАМУК
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Поддържайте топли и модерни тази зима с нашите зимни покритие за лице.Нашият дишаща и термоматериал може напълно да се затвори главата и шията, предпазват зрението ви от суровите зимни ветрове.Подходящ е за всеки повод, това е перфектно обмислен подарък за вашите близки.

Спецификация

Име на продукта: Зимно покривало за легло за лице

Размер: универсален

Подходящ за хора: мъже, жени

Материя: трико

Опаковъчен лист:

Зимно покривало за легло за лице * 1

Повече за продукта

1. Пълен комфорт: Това е защитно покритие на лицето позволява да се чувствате топло и комфортно на студено през зимата, тъй като тя може напълно да се затвори главата и шията, благодарение на интегрирани проекти шапки.

2. Надежден материал: Използвайте нашия висококачествен хлопчатобумажный материал, напълно закриване на лицето с изключително задържане на топлината.Неговата пропускливост на въздуха-премахва дразненето на кожата и осигурява комфорт през целия ден.

3. Ветрозащитная защита: Защита на очите от вятър и сняг с помощта на тази контролирана маска за цялото лице.Функция слънцезащитни козирка също така блокира ултравиолетовите лъчи.Подбрани според размера на главата, той ефективно защитава зрението и осигурява по-ясна визия по време на всякакви дейности на открито.

4. Уникален подарък: защитете себе си и на околните с помощта на нашия ультрамягкого покритие за цялото лице.Идеален за активна почивка, като колоездене, туризъм или бягане, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки.Покажете им на вашите грижи с помощта на този универсален аксесоар.

5. Подходящо приложение: Това е универсално покритие за лице е подходяща за всеки повод.Независимо дали вашите ежедневни преходи на работа, пазаруване, пътуване или занимания на открито като каране на ски, скално катерене или колоездене, този щит осигурява добра защита и комфорт.

Всички мнения

Свързани продукти