Защитен калъф за мотор, чанти външен защитен калъф за лице, вязаный гъвкав външен качулка, плюшени пелерини за лице за мъже, Зимни колоездене

8.28лв. 23.01лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Вид на материала - ПАМУК
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Изработен от дишаща и термоматериала, напълно затваря главата и врата, осигурявайки максимален комфорт.Освен това, той е разработен за защита на вашето зрение.Той е идеален за ежедневна употреба, както и за подаръци на близките си хора.

Технически характеристики

Име на продукта: Летен калъф за лице

Размер: универсален

Подходящите хора: мъже, жени

Материя: трико

Опаковъчен лист:

Зимна маска за лице * 1

Прочетете повече за продукта

1. Пълен комфорт: Това е защитно покритие на лицето позволява да се чувствате топло и комфортно на студено през зимата, тъй като тя може напълно да се затвори главата и шията, благодарение на интегрирани проекти шапки.

2. Избраният материал: Нашето пълно лицевое покритие, изработени от смес от памук, която осигурява отлична пропускливост на въздух и топлоизолация.Можете да останете в топлината, без усещане на топлина или дискомфорт, тъй като на материал, който не дразни кожата, което го прави идеален за употреба през целия ден.

3. Ветрозащитная защита: Защита на очите от вятър и сняг с помощта на тази контролирана маска за цялото лице.Функция слънцезащитни козирка също така блокира ултравиолетовите лъчи.Подбрани според размера на главата, той ефективно защитава зрението, и осигурява ясно зрение при всякакви дейности на открито.

4. Страхотна идея за подарък: Това е пълното покриване на лицето чудесно не само за лична употреба, но и като интелигентен подарък за вашите близки.Тя може да се използва при каране на колело, пешем туризма, тичане или всякакви други събития на открито.Идеален подарък за семейството, колеги, приятели.

5. Комплексно използване: Осигурете си защита и комфорт с помощта на този многофункционални покрития за цялото лице.Благодарение на своята универсалност, той е идеален за ежедневни дейности, като туризъм, работа, пазаруване и пътуване: в допълнение към приключения на открито като каране на ски, планинско катерене и колоездене.Бъдете в безопасност в никакъв случай.

Всички мнения

Свързани продукти