6 Опаковки за Samsung Galaxy Z Fold5 Защитно фолио за екрана Предно закалено стъкло + Вътрешна мека защитно фолио за екрана + Защита на обектива на камерата

22.49лв. 32.12лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай
  • Характеристики - Почистване
  • Търговска марка - Ziggs

Цвят: Изберете

Добави в желания

【Закалено стъкло за предна екрана 9H】 Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Fold 5 е изработен от висококачествено закалено стъкло 9H, което ефективно предпазва екрана от надраскване и повреди, причинени от силен удар или спад.

【Вътрешна гъвкав защитен слой е от TPU】 В тази гъвкава филм Galaxy Z Fold 5 се използва нанотехнологията бавно отскок, ультратонкая защитно фолио за екрана, която предпазва вашия телефон от драскотини и пукнатини, запазвайки първоначалния условие чувствителност и сенсорность.

【Защита на обектива на камерата 9H】Подобрена черна защита на обектива на камерата запазва първоначалната красота на вашите снимки и видеоклипове, без да се засяга използването на светкавица.Защитно стъкло от закалено стъкло предпазва обектива от случайно падане и надраскване, които могат да повлияят върху използването на камерата.

【Лесна инсталация】 Бърза и лесна инсталация.Моля, запознайте се с прилагаемыми инструкции за инсталиране, преди да използвате защитния екран.Ако след употреба на вътрешната гъвкава защитна филм от TPU появят мехурчета, моля, търпеливо изчакайте, и малките драскотини и мехурчета автоматично ще бъдат премахнати в рамките на 24 часа.

【За продукта】 В комплекта са включени 2 опаковки протектори, изработени от закалено стъкло отпред, 2 вътрешни протектори от TPU, отвътре и 2 опаковки протектори за обектив на камерата от закалено стъкло, разработени специално за Samsung Galaxy Z Fold 5.

Всички мнения

Свързани продукти