Самолетоносач 3D Рязане на хартия, Бележки, Лазерни Дърворезба, Ръчно Разликата Удобен Креативен подарък за ръце Културен и творчески Подарък

24.43лв. 48.88лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Реалистичен дизайн: Това е реалистична триизмерна поставка за рязане на хартия модел на самолетоносач, нейният дизайн е много реалистична, идеална реставрация на самолетоносач, на фона на океана, дава на хората реална представа за океански опит.Цвят на самолетоносач бяло, и целият модел изглежда много чист и подреден.

Грандиозната сцена: Около модели на превозвача са на стойност няколко малки фрегати, и те изглеждат много истински.Броят на тези фрегати малък, но достатъчно, за да добавите известно движение и напрежение на цялата сцена.

Изискан дизайн: модел на самолетоносач прилага производствения процес на триизмерната дърворезба на хартия, благодарение на което целият модел изглежда много елегантно и реалистично.Процес рязане на хартия не е само прави подробности самолетоносач много ясни, но и прави цялата модел е много силна.

Многократно използване: Този бележник за триизмерни каменна хартия модел на самолетоносач може да се използва не само за украса у дома, но и като хартия за водене на бележки, удобна за записване на вашите неща.В същото време дизайнът е много удобна, като ви позволява бързо да поставите бележка на правилното място.

Уникална колекция; Бележник за триизмерното рязане на хартия модели на въздухоплавателни средства carrier - много креативен и персонализиран продукт.Ако сте фен на океана или обичаш събирането на модели в морски стил, този продукт определено не е за вас.Той може не само да отговаря на вашето желание за събирането, но и придават особен чар декорация на вашия дом.

Име на продукта: триизмерен поставка за рязане на хартия модел на самолетоносач

Цвят на продукта: син + бял

Размери на продукта: 8.5X8.5X3.6 см / 3.35X3.35X1.42 инча

Пратката включва: 1 бр. триизмерен бележник за рязане на хартия модел на самолетоносач

здравейте, момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.Добър ден!

Всички мнения

Свързани продукти