Дигитален Влагомер, Термометър Датчик за Температурата И Влажността В Помещението Влагомер метеорологичната станция LCD-температурен Сензор

6.64лв. 13.31лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Цифров LCD влагомер, термометър, мини-сензор за температура и влажност на въздуха, вътрешен външен LCD електронен монитор, детска стая

Технически характеристики:

Диапазон на измерване на температура: 0 ° C-50 ° C

Резолюция на температурата: 0,1 C

Точността на измерване на температурата: ± 1C

Размер: около 43 * 43 * 13 мм/1.69*1.69*0.51 инча

Батерия: 2032 батерии, бутони * 1

Настаняване: настаняване / подвешивание / стикер за стена

Нето тегло: около 20,9 грама

Опаковъчен лист:

Термометър * 1

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на снимане продукт се различава по цвят.

Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Повече за продукта

1. 【Измерване с висока точност】 влага позволява по-точно да се отчита температурата и влажността.Температурен Диапазон от 0 до 50 с точност 1С; диапазон на измерване на влажност от 10% до 99% относителна влажност на въздуха с точност до 5% относителна влажност.

2. 【Разбираеми】 Температурен термометър с цифров дисплей ви позволява лесно четене и разбиране на температурата на околната среда и влажност на въздуха около вас.

3. 【Различни методи за настройки】Можете или да стаен термометър за дома, или да го инсталирате на стената, или да поставите директно върху стойка.Той може да бъде определен по различни начини.

4.【Спестяване на място и дълго време на автономна работа】 Малък и лек стаен термометър за лесно пренасяне и спестяване на място.Освен това, той работи с батерии и има дълъг срок на служба.

5. 【Широк спектър от приложения】 Подходящ за дома, офиса, автомобила, училища, хотели, лаборатории, детска градина, аквакултури, инструментална работилница, библиотека, фабрики и т.н., Термометър за стая широко се използва.

Всички мнения

Свързани продукти