Фигури От Смола Саграда Фамилия Набор От 20pcs Мини-Фигури От Смола Ясла За Коледа Колекционерски Фигурки За Хола Спални

72.61лв. 103.72лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Интелигентно устройство - no
  • Материал - смола
  • Произход - Континентален Китай
  • Стил - Модерен стил
  • Тема - Католик

Цвят: Изберете

Добави в желания

Предавайте същността на Коледа и с помощта на нашите фигурки от коледните ясли.Нашите комплекти, които са подходящи за вашата спалня или подарък за приятели, показват атмосферата на Коледа благодарение на реалистичному и замысловатому дизайн.

Технически характеристики:

Име на продукта: Коледни комплекти.

Размер на продукта: (приблизително) 6,6 * 3.5 см / 2,6 * 1,38 инча

Материал: смола

Опаковъчен лист:

1 комплект * Коледни комплекти (общо 20 броя)

Прочетете повече за продукта

1. Несравнимо трайност: Нашите коледни комплекти са изработени от висококачествена смола, притежаваща повишена устойчивост на разкъсване и износване.Здрава конструкция осигурява тяхната издръжливост като красива празнична украса.

2. Демонстрация източник на Коледа: Украсете своя празничен декор с помощта на нашите коледни комплекти. Изработени от изключително смола, те са украсени с замысловатыми фигурки на св. семейство в ясли, което създава топла, щастлива атмосфера, подчеркивающую истинското значение на Коледа.

3. Множество възможности за употреба: С лекота да поставите този коледен комплект навсякъде, от вашата уютна всекидневна до прикроватного маса.Идеален за тези празници, като Коледа и на сватбата му старомоден дизайн ще донесе радост и топлина във всяко помещение.

4. Реалистични вертепы: Украсете своя коледен декор се от нашите коледни комплекти. насладете се на нашите хубави фигурки без чеп, фина работа и ярки цветове, които създават реалистични и живи изрази, оживляя историята Коледа.

5. Забавни подаръци: Споделете радостта от празника със семейството си, приятели, съученици и колеги, с помощта на този коледен комплект.В него са представени фигури от смола "Светото семейство", които са добре обработени и са трайни.

Всички мнения

Свързани продукти