Изкуствени тикви Украса от тиква в Деня на Благодарността Водоотблъскваща печат за есенния декор на масата Тикви за Хелоуин тиква

35.70лв. 71.42лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Материал - Пластмаса
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Описание:

Украсете дома си от тези декорации в стил тиква, изработени от твърда смола.Те са идеални за създаване на атмосфера на Деня на благодарността или като подарък за Хелоуин.Избирайте от различни размери и цветове по ваш вкус.

Технически характеристики:

Име на продукта: Изкуствена тиква

Материал: синтетична смола

Размер на продукта: около 16.5*16.5*16.5 см/6.50*6.50*6.50 инча

Списък на продуктите:

1 * Изкуствена тиква

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Повече за продукта

1. Автентичен вид: Изкуствена тиква е изработена от здрава синтетична смола, така че е лесно да се прекъсне.Тя има здрав и автентичен вид, който ще направи вашето украса за Хелоуин по-привлекателна.

2. Външен вид тиква: Тези изкуствени тикви ще придадат на вашия дом или градина, уют и чар.Те са реалистични форми, размери и шарки, имитация на биологичното разнообразие кратуни.

3. Създайте празнична атмосфера: Особеност на мини тикви е, че те са подходящи за diy ръчна работа с цялото семейство, което е много вълнуващо нещо за цялото семейство.

4. Много приложения: Тикви за украса са подходящи не само за широк спектър от сценарии, но и много добре са подходящи за кухненски плотове, маси или шкафове, масички и т.н., са Много практични

5. Идеален подарък: Изкуствена тиква е много подходящ като подарък още за Коледа, можете да дадете на семейството си, на приятелите си и на семейните двойки, защото в нея има много предимства.

Всички мнения

Свързани продукти