Мелница часа От черно с сплав, Раздробяване, билки, подправки, тютюн, Мелница за цигари, Определени за пушачи часовници, подарък за мъже

7.99лв. 14.55лв.

(1 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

Характеристики:

1. 100% Абсолютно нов и много високо качество.

2. Часовници Мелница: изглеждат стилни и модерни часовници.Всъщност, това е истински часовник.Бяла стрелка имат блясък ефект, което позволява да следите времето през нощта.

3. За опесъчаване машина за часа 2 в 1: дърворезба около циферблата позволява лесно да се върти и шлифован.Идеална за засаждане между шестернями wheelhead машина осигурява най-добри резултати шлифоване, високо качество и прозрачност.В същото време Това е наистина удобен часовник, който е лесен за носене и използване.

4. Високо качество: Нашите мелачка е изработена от висококачествена метална сплав с, както каишка е изработена от силикагел, чийто размер може да се регулира.Стъклена циферблат специално подсилен и когато той не се използва като точильного металообработващи машини, това са идеални часовници.Лесен за използване, изключително подходящ за разходки и къмпинг на открито.

5. Широка гама от приложения.: Нова мини-мелачка, може да се смила кулинарни подправки, като например сушени чушки чили и т.н. Това е най-добрата мелачка за месо и идеален помощник, за да отговори на вашите ежедневни нужди.Това е най-добрият подарък за роднини и приятели.

Спецификация:

Материал: пластмаса + метал

Размер: както е показано (1 инч = 2,54 см)

Цвят: както е показано на фигура

Размер на циферблата: Височина: приблизително 4,2 см / 1,65 инча, дължина на каишка за ръка (включително и диаметър на циферблата) Около 24,8 см/9,76 инча.

Комплектът включва:

Мелница за часа 1 бр.

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39 "-3 см/1,18" се дължи на ръчно измерване.

Всички мнения

2023-08-25

/

Клиент

Забавен и елегантен продукт.


Свързани продукти