Шкаф Държач на торбата за боклук Преносим Кухненски Шкаф Стойка за съхранение на торбата за боклук Сгъваема Метална Жица Малък Контейнер за боклук, боклук

18.26лв. 36.51лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Характеристика - Обслужван
  • Структура - За монтаж на стена
  • Произход - Континентален Китай
  • Номер на модела - Държач на торбата за боклук в тоалетната
  • Материал - желязо
  • Тип - Кофа за съхранение
  • Интелигентно устройство - no
  • Форма - Правоъгълни

Цвят: Изберете

Добави в желания

Държач на торбата за боклук в тоалетната Преносим кухненски шкаф за съхраняване на торби за боклук Сгъваема метална жица Малък контейнер за боклук перфоратор кофа за боклук (директна доставка/търговия на едро)

Основни продукти:

1. Преносим и ефективен: Подвесная сгъваема конструкция ви позволява да го използвате на различни места, като кухнята, банята или офиса.Той не заема много място и е подходящ за различни случаи.Когато не се използва, можете лесно да го сгънете и приберете.

2. Висока товароносимост: Този кабинет-държач за торби за боклук е подходящ за торби за боклук от различни видове и размери, от малки до големи, и с висока товароносимост, която предотвратява падането му.В него също има няколко куки за лесно закачане и подмяна на пакетите.

3. Здрав материал: Просто приложете нашата титуляр за пакети за боклук до вратата на шкафа с помощта на тиксо и се насладете на кухня, без елементарно.Произведен от траен и красив железен материал, който внимателно отшлифован, боядисани и устойчиви на корозия за продължително използване.

4. Лесна инсталация: Лесно виси на този титуляр за пакети за боклук на задната стена на вратата или кутия, без да вредят на стена или мебел.Пирони или лепило не се изисква.Това няма да попречи на открыванию и закрыванию на вратата.

5. Применимая сцена: Сигурно съхранявайте боклука и тя премахва каша с помощта на нашия мултифункционален на притежателя за торби за боклук.Идеален за използване в кухнята, в банята и ресторант, подобрява качеството на живот, спестяване на пространство и време.Бъдете безвреден и лесно да се организират.

Поддържайте чистота в дома си с помощта на нашата врата багажник за торби за боклук!Разработена така, че да не заемат много място на земята, тя е подходяща за всички случаи и има висока носеща способност, предотвращающей да падне.Отшлифованный и боядисани, той може лесно да бъде инсталиран за поддържане на чистотата в стаята и подобряване на качеството на живота си.

Спецификация:

Име на продукта: стойка за боклук пакети в гардероба

Материал: художествено желязо

Размер: както е показано на фигура

Цвят: черен, бял

Опаковка: найлонова торбичка

Тегло: 314 g

Опаковъчен лист:

Държач на торбата за боклук в гардероба * 1

Всички мнения

Свързани продукти