Цветна бюджетен плик A6, органайзер за пари в пликове, С джобове с цип, папки за спестяване на пари, Кожен бележник, набор от финансова система

5.47лв. 9.94лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Номер на модела - B124E
  • 7 - органайзер за пари
  • 2 - органайзер за бюджета на пликове с пари в брой
  • 3 - финансов агент
  • 4 - Един куп пари за бюджета
  • 8 - бюджетен бележник за паричните мешочков
  • 6 - парични пликове за бюджетиране
  • 1 - Бюджетен лепило
  • Търговска марка - ДЖЕСДЖЕЛИУ
  • Произход - Континентален Китай
  • 5 - папка за планиране на бюджета

Цвят: Изберете

Добави в желания

Характеристики:

1) Високо качество: Нашите папка за бележник е изработена от висококачествена изкуствена кожа, която предпазва неприкосновеността на личния живот, по-добре от прозрачни пластмасови капачки за папки. Удобно и организирана съхранение на паспорти, квитанции, билети и карти, а също и линии за писалки.

2) Флипчарт с парични конвертами A6: ще ви помогне с лекота да съставят бюджет и да управляват своите финанси.Подложка за лаптоп A6 с 6 предварително точковидни дефекти удари дупки идеално се вписва в стандартните пълнители за притурки A6.

3) Универсално хранилище: папка за лаптоп на 6 пръстени с 8 прозрачни джобове за папки A6 джоб, идеален за съхранение на фактури, товарителници, пари в брой, талони, картички, печати, визитки, кредитни карти и още много други.Освен това, в комплекта са включени 12шт бюджета на карти, 2/3 лист английската паста, 2 листа цветни етикети.

4) 8шт прозрачни джобове за документи A6: Изработени от PVC материал, джобове за ценни книжа на леки, устойчиви на разкъсване и е водоустойчив.Полупрозрачен материал, който предоставя ясен преглед за бърза идентификация.Цип осигурява по-голяма сигурност намиращи се вътре предмети.Идеален за ползване у дома, в офиса, на конференции, в училище и пътуване като файлов мениджър.

5) Лесен за работа: натиснете в двата края, за да отворите пръстен, за да добавите или извадите джоб за папки, след което щракнете върху пръстен, за да се затвори.Удобно за персонализация на вашия собствена папка.

Технически характеристики:

Материал: pur + метал + PVC

Цвят: както е показано на снимките

Размер: Корпус: 18,8 *13 см/ 7,40 * 5,12 "

Списък на пакетите:

1 бр. папка за лаптоп с 6 пръстена

8 бр. прозрачен чанта за папки с цип

12 бр. икономични карта

Английската паста за 2/3 от работния лист (цветни модели 3шт, обикновен модел 2 елемента)

колоритен стикер на 2 листа

Полезни съвети:

1. Ние ви предлагаме най-добрия продукт и обслужване.Ако имате някакви проблеми, моля, уведомете ни и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Много ви благодаря.

2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

3. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

4.1 cm = 0,39 инча.

Всички мнения

Свързани продукти