Кухненски ръкавици за миене на съдове, гумени ръкавици за почистване, непромокаеми ръкавици за миене на съдове, за работа в градината

7.74лв. 20.90лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • тегло - 100-140g
  • Номер на модела - Ръкавици За миене на съдове
  • Произход - Континентален Китай
  • Външен материал - Латекс
  • Материал - Неопрен
  • Използването на - Чисто
  • Дебелина на - Среден

Цвят: Изберете

Добави в желания

Благодарение на резиновому корицата, който отблъсква водата, те са лесни за използване и ръцете ви ще останат сухи и комфортни.Техните издръжлив дизайн осигурява широко приложение и е идеален за всички домашни задачи.

Спецификация:

Материал: гума

Ширина: подходящ за ширината на дланта около 8,1-9 см / 3,19-3,54 инча

Тегло: около 100 г

Опаковъчен лист:

1 чифт * Гумени ръкавици за почистване (2 бр.)

Повече за продукта

1. Осигурява защита на ръцете: здрава гумена повърхност на тези ръкавици отблъсква водата и предпазва кожата от вредни препарати за почистване.Защита на ръцете от охлузвания, пробиви и разкъсвания при леки извършване на тежки работи по почистване.

2. Лесна за ползване: Нашите лесни в използването на гумени ръкавици не само предпазват ръцете си, но и осигуряват надеждно сцепление на мокри повърхности.Текстурирани ръкавици осигуряват удобство в обращение, като запазва ръцете сухи по време на прибиране на реколтата.

3. Висока устойчивост на износване: Тези ръкавици осигуряват удобен и трайни кацане е както за мъже, така и за жени.Изработени от трайни материали, те остават продължително и са подходящи за повторна употреба.Идеални за набор от задачи по почистване, те със сигурност ще гарантира продължителната употреба и лесно да се изтрият.

4. Малешевската и комфорт: дръжте ръцете си на топло и на сухо с помощта на нашите гумени ръкавици за почистване.Носете и ги вади без специални усилия, за почистване е по-комфортен, а домакинска работа - лека.

5. Широко приложение: Тези гумени ръкавици за почистване са предназначени за защита на ръцете от топла вода и мръсотия по време на миене на чинии, миене на подове, работа в градината или да извършва други домашни работи.Те са трайни, гъвкави и удобни в чорап, а също така имат нескользящую ръкохватка за по-добър контрол.

Всички мнения

Свързани продукти