Четка за отстраняване на нпд за многократна употреба пилинг за премахване на козината на домашни любимци Домакински почистващи четки за мебели, Покривки за маса Диванного боклук на седалката

2.09лв. 5.80лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Номер на модела - Четка за отстраняване на козината на домашни любимци
  • Използването на - Кухня
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Пластмаса
  • Търговска марка - waasoscon
  • Стил - Ръчни
  • Характеристика - Обслужван
  • Тип - Компютърна четка

Цвят: Изберете

Добави в желания

Търси ефективно решение за премахване на нпд и остатъци от дрехите и мебелите?Моля, обърнете внимание на нашата четка за отстраняване на косми и кърпичка, която се отличава с висока устойчивост и лекота на почистване.Освен това, той не заема място и ще се превърне в идеален подарък за всеки мъж!

Спецификация:

Име: Четка

Материал: ABS + PP

Размер на продукта: (приблизително)19.8*8.3*4.5 см/7.8*3.27*1.77 инча

Тегло: (приблизително) 90 г

Опаковъчен Лист:

1 бр. * Халища Четки за дрехи

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Идеално почистващо средство: Благодарение на уникалния дизайн с мощни настройки за превъртане устройство без усилие премахва устойчивите въси и прах с вашите дрехи и тъкани.Изработени от здрав полипропилен четки и материал ABS, почистване не изисква усилия и ефективен.

2. Удобна переноска е: лесен за носене и съхраняване.Тази четка за отстраняване на нпд за дрехи, компактен и лесно, което я прави подходяща и за пътуване.Той не заема много място в багажа или в гардероба, така че често може да не се оставят на дрехите си ворсинок.

3. Обикновено почистване от ворсинок: вграден отделение за съхранение събира всички събрани въси / косата.Просто прекарайте четка и изхвърлете отпадъците в кофата за боклук, спестявайки време и усилия.Това е лесното решение ще облекчи дрехите от власинките.

4. Красива подарък: С помощта на тази четка за отстраняване на власинките вашите дрехи ще изглеждате добре поддържани и чисти.Идеален за собственици, лесно премахва кожа, въси и прах от всички тъкани. дайте го на Великден, рожден ден или Ден на майката: той със сигурност ще бъде оценен по достойнство.Освен това компактният размер позволява лесно да се съхранява и да го използвате по всяко време, когато ви се наложи.

5. Широко приложение: Тази четка за отстраняване на власинките от дрехите може да се използва широко за различни повърхности, като например диван, възглавницата на седалката, мокет, керамични плочки, вътрешността на колата, черги, покривки за маси, мебели и продукти от мека мебел.Той може ефективно да премахвате прах, косми, боклук и въси с вашите дрехи и тъкани.

Всички мнения

Свързани продукти