1 бр. Десктоп кошчето за боклук с вдигната капак, Компактен Мини-козметично кофа, Пластмасови десктоп кофа за боклук

14.85лв. 33.02лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Интелигентно устройство - no
  • Произход - Континентален Китай

Цвят: Изберете

Добави в желания

1 бр. десктоп кошчето за боклук с панти капак Компактен мини-козметично кофа Пластмасова десктоп кофа за боклук

Подкрепа за директни доставки и търговия на едро.

Многофункционална мини-кофи за боклук и контейнери за козметика: тези модерни цветни контейнери са идеални за всички.Гримьори, майстор по изграждане на миглите и практики на индустрията за красота могат редовно да работи с малки предмети.Или офис служители могат да го постави на масата за съхранение на чай от пакетчета, хартия за дъвки, малки хартиени топки и т.н.

Благодарение на това, тенис на мусорному кофа с поднимающейся капак ви никога повече да не трябва да ставам от масата, за да вземе боклука.И колоритен дизайн ви позволява да запазите кофа за боклук и да го интегрира в работния си плот.Можете да използвате кофа за боклук за съхранение на мисок, чаени торбички, остатъци от хартия и др.to поддържане на чистота и ред на бюрото си и създаване на комфортна офис среда.

Вие искате да се оправи колата?Това малко кошче за боклук - добър помощник.Вие можете да поставите в машината мини кофа за боклук, която не заема много място, но побира много боклук, осигурява чистота и хигиена на вашия автомобил.Накратко, това е преносимо кошче за боклук - незаменим нещо за всеки любител на автомобили.

практичен дизайн с панти капак, лесно се отваря и затваря, е достатъчно леко свиване, няма сложни операции.Конструкция с капака предпазва от натрупване на отпадъци и отделяне на неприятна миризма.

Цвят: бял

Материал: пластмаса

Размер: 22 x 11 x 13 см

Съдържание на опаковката:

1 х кофа за боклук

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ecolak.eu, за да помоля за помощ:

По отношение на пратки

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, посочете пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, преминете митническото оформяне на себе си.

4. Ние осъществяваме като пощенски, така и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Всички мнения

Свързани продукти