1 БР Слънчев, с монтиран на стената Лампа Външно Възходящ-Низходящ Осветление Led Лампа За Вътрешния Двор на Градината 4 на Светлината

36.91лв. 47.93лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Произход - Континентален Китай
  • Сертифициране - Няма
  • Крушки в комплект - ДА

Цвят: Изберете

Добави в желания

Описание: Усъвършенстване на соларен панел и батерия: нашите слънчеви стенни светильниках се използват най-новите слънчеви панели, които имат по-висок коефициент на преобразуване на слънчевата енергия, отколкото други подобни продукти на пазара, презареждат по-бързо и да работят по-дълго.

Автоматично включване и изключване на акцентной подсветка: Моля, преди да използвате, първо завъртете ключа на задния панел на слънчевата степенна подсветка.Лампа със сензор за слънчева светлина се зарежда през деня и се включва автоматично през нощта.

Зареждане от слънчевите панели: Ако на слънчева светлина е напълно заредена при силна слънчева светлина 8-10 часа, те могат да работят 6-8 часа на нощ.Спестяване на пари, околната среда и защита на околната среда, много красив и приятен завършек на крыльцу.

Водоустойчив IP65: слънчеви светлини за верандата топли цветове, подходящ за използване на открито.Не се притеснявайте за дъжд, сняг, инее или мокър сняг. Различни от суровите условия няма да се отрази на тяхното използване.

Лесен за инсталация, външно декоративно осветление: Лесен за инсталиране и лесна настройка като външно осветление или стенни аплици сигурността на външната стена.Чудесно за оформяне на външното осветление.

Соларен панел: монокристален силиций, 6 В /1,5 W

литиева батерия 18650: 3,7 В /2000 mah

Мощност на източника на светлина: 4 топчета Lvming SMD2835 / 5 топки Lvming SMD2835 / 6 топки Lvming SMD2835

Лумена: 50LM

Ключ ключ + регулатор на осветление, черно-бели топла светлина, изцяло се зарежда в продължение на 8-10 часа

Материал: ABS + акрил

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 х слънчев, с монтиран на стената лампа (с висок разпределение)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Всички мнения

Свързани продукти