Сонда-термометър Многофункционални Кухненски Инструменти за готвене Измерване на температурата във фурната, мляко, кафе, храни, месо, температурата на водата

9.40лв. 18.81лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Тип изделия - Термометри
  • Номер на модела - Сензор за температура вспенивателя мляко
  • Тип - битови термометри
  • Тип термометър - Мащаб
  • Произход - Континентален Китай
  • Използването на термометри - Кухненски термометри
  • Интелигентно устройство - no
  • Материал - Метални

Цвят: Изберете

Добави в желания

Основни моменти:

1. Здрав материал: С помощта на нашия датчик за разпенване на млякото всеки път се получава идеално вспененное мляко.Този сензор, изработен от солидна неръждаема стомана 304, осигурява дълготрайна качество и хигиена на използване.Точен контрол на температурата се осигурява ясен и лесен за четене циферблат.

2. Трайност: Приготвят лате качество баристи в домашни условия с помощта на този датчик за разпенване на мляко.Това елиминира нуждата от батерии и осигурява дълъг период на използване.Взбивайте мляко при оптимална температура, така че всеки път, когато се възхитителни резултати.

3. Удобна конструкция на затягане: Този сензор за температурата на за разпенване на мляко е практично дизайн на затваряне, която не позволява му да попадне в чашата.Вие можете лесно да прикачите към молочнику или на тиган за по-удобно и безопасно използване.

4. Точен контрол на температурата: Този сензор за температура вспенивателя мляко е червената стрелка на скалата, което улеснява взбивание обикновен или растително мляко за кафе.Ясна печат върху циферблата позволява лесно да се определи желаната температура.

5. Комплексно използване: Този многофункционален сензор за температурата на за разпенване на млякото идва с регулируема скоба за монтиране капацитет, с различна височина.Използвайте го в чаши, тава или кредити за отмеривания кафе, чай, мляко и много други.Голям, лесен за разчитане циферблат осигурява точен контрол на температурата.

Описание:

Подобри вкуса на приготвяне на кафето с помощта на нашия датчик мляко за еспресо!Той е изработен от неръждаема стомана 304 и позволява разбивате млякото при оптимална температура.Червената стрелка на скалата осигурява удобство и сигурност, се адаптира към различни височини на съда.Идеално вспениваемое мляко всеки път!

Спецификация:

1. Температурен Диапазон: -10 ~ 110 ℃ / 0-220 ℉

2. Употреба: Сонда се вкарва директно

3. Точността на продукт: ± 2 ℃

4. Диаметър на циферблата: 36 мм / 1,42 инча

5. Дължина на сондата: Φ 3,8x110 мм / 0,15 * 4,33 инча (без детайли с резба)

6. Материал на продукта: хранителна неръждаема стомана 304 + стъкло

7. Област на приложение: Подходящ е за измерване на температурата на хранителни продукти, като мляко, кафе, барбекю, чай, и т.н. тя може да се използва като аксесоар за различни видове тенджери

Съдържание на пакета:

Сензор за температура вспенивателя мляко * 1

Всички мнения

Свързани продукти