1бр 1300 ℃ Дръжка-Спрей С Мастилено-Пламък Газова Запалка 360 Градуса Обърнати Турбо-Запалка за Еднократна Употреба Кухня Барбекю Запалване Ветрозащитная Запалка

5.35лв. 9.56лв.

(0 Отзиви на купувачи)
  • Материал - Пластмаса
  • Произход - Континентален Китай
  • Цвят - Черен / червен / син / зелен
  • Размер - 155*30*20mm
  • тегло - 50.5g
  • Използването на - Цигара / Пура / За улици / кухня
  • Техника на изпълнение - Лак
  • Стил - Газообразный бутан

Цвят: Изберете

Добави в желания

Добре дошли в моя магазин, вид напомняне

1. Моля, кликнете "Понравившаяся колекция" по-горе, за да станат наши фенове, при поръчка "Събиране" и "Добавяне на закупуване на" НИЕ и фенове получи неочаквана допълнителна отстъпка от 1%!

2. Ако имате нужда от кутия, трябва да се свържете с продавача, и всяка от тях трябва да плати доставка от 1 долар на САЩ

3. Ако трябва да изберете цвят, моля оставете съобщение при извършване на резервацията.

4. Защото газ не може да се транспортира.Ние не можем да изпратите газ.Трябва да си купя газов оправяне на себе си.

5. Според уведомлению поща Бразилия, за всяка стока, която пристига в Бразилия, трябва да платите поща Бразилия оперативен такса в размер на 15 brl.Когато стоката пристигне в Бразилия, моля, платете таксата навреме, за да се избегне отнемането и унищожаването на стоките.Ние не носим отговорност за стоки, които не са подписани, тъй като получателят не е заплатил такса навреме.

За плащане

1. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

2. Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще се анулира или отмени система.

3. Уверете се, че сте предоставили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и номер на телефона, при попълване на информацията за вашия купувача.Руснаците трябва да ни посочи пълното си име, заради политиката на адрес Русия

За обратна връзка

1. Ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2. Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това отнема само 1 минута, но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.

3. Моля, свържете се с нас преди да оставят негативна или неутрална обратна връзка.Ние ще работим с вас по решение на всички проблеми.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Благодарим ви за вашата подкрепа и разбиране!

Услугата директен доставка

1. Ние предлагаме услуги за въздушно транспортиране на стоки.

2. Всички наши публикувани стоки, доставени до вашата врата.

3. Ако продуктът е на склад, ние ще доставим стоката в рамките на 24 часа.

4. Ако имате някакви искане на доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас.

5. Доставка: около 30 работни дни преди датата на пристигане

6. Можете да използвате номер за проследяване за проследяване на пратки на следните уеб сайтове: www.17track.net/en (копирано в браузър, за да отворите)

Всички мнения

Свързани продукти